وظیفه یک وکیل مالیاتی
اگرچه تصور بسیاری از افراد این است که یک وکیل بایستی به همه قوانین اشراف داشته باشد اما لازم به ذکر است که علم حقوق به جهت گستردگی آن این امکان را ندارد که یک فرد بتواند در همه حوزه های آن به تسلط کامل برسد، از این رو لازم است که هر وکیلی به صورت تخصصی بر یک رشته حقوقی تسلط یابد. با این تصور در حال حاضر برخی از وکلا به صورت تخصصی بر برخی از رشته ها متمرکز شده اند و سعی بر این است که وکالت به صورت دعاوی تخصصی دنبال شود.
از این رو به افرادی که به صورت مجزا بر قوانین مالیاتی مسلط می شوند و بیشتر زمان خود را صرف مطالعه و کنکاش در قوانین مالیاتی می کنند و به جهت تمرکز بر این رشته با شیوه دادرسی در این دعاوی نیز آشنا هستند وکیل دعاوی مالیاتی گفته می شود.
ویژگی های یک وکیل مالیاتی خوب
1) اشراف کامل بر قوانین مالیاتی و تامین اجتماعی
وکیل مالیاتی خوب به وکیلی گفته می شود که بر قوانین تامین اجتماعی و قوانین مالیاتی اشراف کامل داشته باشد تا بتواند در مورد هر مسئله ای که ایجاد می شود راه حل منطقی و درست را از دل قوانین استخراج نماید و همینطور با مشاوره حقوقی مالیاتی به موقع از بروز بسیاری از مشکلات آتی پیشگیری نماید.
2) فن بیان قوی و گیرا
مشاور مالیاتی وکیل مالیاتی خوب بایستی فن بیان قوی و گیرایی داشته باشد چرا که برخی از مواد و مستندات قانونی نیاز به تفسیر و توضیح دارند و وکیل مالیاتی خوب وکیلی است که بتواند با توضیح و تفسیر قوی و گیرا از حق موکل خویش به بهترین نحو ممکن دفاع نماید.
همچنین فن بیان قوی در مشاور مالیاتی نیز بسیار حائز اهمیت است چرا که مشاوره گیرنده را کاملا نسبت به موضوع آگاه می نماید و از مشکلات آتی جلوگیری می نماید.
3) تجربه کاری
تجربه در هر رشته ای نقش به سزایی را ایفا می نماید، چه بسا یک وکیل مالیاتی علم و دانش حقوقی خوبی نیز داشته باشد اما به جهت عدم تجربه کافی در اثنای کار، دچار مشکل شود و همین موضوع ممکن است زمان و هزینه موکل را تلف نماید. اما مسلما وکیلی که تجربه کاری بیشتری دارد به سهولت می تواند در روند دادرسی وارد عمل شود. از این رو تجربه کاری نقش بسزایی در عمل و نتیجه بخش بودن امور محوله به وکیل دعاوی مالیاتی دارد.
4) مطالعه همه جانبه و به روز بودن اطلاعات
متاسفانه یا خوشبختانه قوانین با توجه به مقتضیات جامعه در حال تغییر هستند و قوانین مالیاتی نیز از این امر مستثنی نیستند. از این رو اگر وکیل مالیاتی و مشاور مالیاتی مطالعه و پیگیری لازم در این زمینه نداشته باشد سبب می شود که دفاع خوبی مطرح نشود و به جهت استناد به قوانین منسوخ دعوای مطروحه با مشکل رو به رو گردد. از این رو لازم است که وکیل مالیاتی به جز اشراف بر قوانین هر روز مطالعات تکمیلی داشته باشد تا از تغییر قوانین و آراء صادره از سازمان مالیاتی و بخشنامه ها و آیین نامه های مرتبط آگاه گردد.
از این رو مشاوره حقوقی مالیاتی بایستی به وسیله وکیل مالیاتی متخصصی صورت گیرد که به آخرین تغییرات قوانین نیز اشراف کامل دارد.
5) فارغ التحصیل رشته های حقوق و اقتصاد و حسابداری
یکی از ویژگی های وکیل دعاوی مالیاتی این است که وی دانش آموخته رشته های حقوق، اقتصاد و حسابداری باشد، اگر چه دیگر افراد نیز شاید بتوانند با تسلط بر قوانین و مقررات به اطلاعاتی جامعی دست یابند اما برای وکالت و قبول دعاوی مالیاتی و ارائه مشاوره حقوقی مالیات بهتر است از فردی که دانش آموخته علم حقوق است و علم وکالت را می شناسد مدد گرفته شود.
علت اینکه گفته می شود وکیل دعاوی مالیاتی بهتر است دانش آموخته علم حقوق باشد بدین دلیل است که گاهی در دعاوی مالیاتی در هیئت های حل اختلاف مالیاتی لازم است که وکیل مالیاتی و مشاور مالیاتی از سایر قوانین مرتبط نیز استفاده نماید فلذا این امر برای سایرین که دانش آموخته علم حقوق نیستند با دشواری همراه است.
چگونه به یک وکیل مالیاتی موفق تبدیل شویم؟
همانطور که در بالا مشاهده نمودید برخی از ویژگیهای یک وکیل مالیاتی موفق را بررسی نمودیم. برای تبدیل شدن به یک وکیل مالیاتی موفق باید از آموزشهای یک مدرس باتجربه و کاربلد بهرهمند شوید. مرکز آموزشهای تخصصی مالی و مالیاتی مریم آتشگاه، دوره آموزشی پرورش وکیل مالیاتی را به شما پیشنهاد میدهد. این دوره شامل جلساتی آنلاین و آفلاین میباشد که تاکنون توانسته بیش از 1500 دانشجو در سرار کشور داشته باشد و همچنین از 2 پشتیبان تخصصی برخوردار است.
شما با شرکت در این دوره مهارتهایی همچون موارد زیر را بهدست میآورید:
- دانش کاهش مالیات
- توانایی تحریر لوایح مالیاتی
- ارائه مشاوره مالیاتی به مودیان
- آشنایی بهصورت عملی با مراجع حل اختلاف مالیات
- توانایی دفاع و دادرسی در اختلافات مالیاتی
جهت شرکت در دوره آموزشی پرورش وکیل مالیاتی اینجا کلیک نمایید.
نظر شما چیه ؟! نظر های زیبا تون رو با ما به اشتراک بذارین .
2 دیدگاه دربارهٔ «ویژگی های یک وکیل مالیاتی موفق»
مثال بارز یک وکیل فوق العاده شما هستید
من واقعا از کار با شما لذت بردم
از حسن نظر شما قدردانم